Teaser

Facebook
Twitter
LinkedIn

«SmartHus.blog» eller «SmartHusBloggen i dagligtale» er i støpeskjeen!

Og hva så? – tenker du kanskje…

«SmartHus.blog» har tatt seg som mål å bli kanalen for «hvermannsen» når det gjelder å få på plass smarte hus på enkel og grei måte – og ikke minst med gode veiledninger og beskrivelser.

I dag er det mange som skriver om SmartHus, men du må nærmest være tekniker eller IT-ekspert for å forstå hva som blir skrevet, hvordan det gjøres og hvordan det henger sammen. 

Her tenker vi å gjøre en forskjell.

Dette er huset vårt som skal gå fra å bare være et godt hus å bo i
til å bli et godt og smart hus å bo i

Videre har vi valgt å begrense de produktene vi beskriver og anbefaler, til et fåtall – dette også i motsetning til det som skrives i dag. Det finnes tusenvis av produkter innenfor kategorien SmartHus på markedet og vi vil gjøre valget litt enklere for deg.  Dette gjør vi selvsagt også fordi vi verken har kapasitet til å arbeide med alle variantene, eller ønsker det. Vi har gjort noen valg av leverandør og infrastruktur etter nøye vurdering og det kommer til å gjenspeiles i produktene.

Videre, håper vi at vi får landet en avtale med noen av landets større forhandlere av artikler til SmartHus for å sikre våre lesere god service, god rådgivning og ikke minst også en rabattkode til bruk ved kjøp.  Vi krysser fingrene.

Vi kommer også til å utstyre vårt nye smarte hjem med sikkerhetsløsninger

Videre, har vi som mål å være tilstede på ulike digitale plattformer – faktisk de som er mest benyttet idag og har derfor valgt oss ut
– Blogg, via en nettleser, tablet, mobil
– Nyhetsbrev, via e-mails og eller nedlastbare pdf-filer
– Facebook, via den platformen du normalt benytter
– Instagram, via den platformen du normalt benytter
– Youtube, via den platformen du normalt benytter

Til sist, kommer vi også til å invitere gjesteskribenter. Et viktig krav vil imidlertid være at de forholder seg til de krav og intensjoner vi har med denne bloggen – blant annet en SmartHusBlog for «hvermannsen».

Dersom du allerede nå synes at dette var interessant – «dette vil jeg høre mer om», så trykker du bare på «Jeg vil følge utviklingen!», så vil du bli holdt oppdatert sammen med de første :

Jeg vil følge utviklingen!

Ser frem til å høre fra deg.

Originally posted 2020-06-21 09:13:12.

More to explorer

Introduksjon

Med SmartHus kan du oppnå å være han eller henne som kommer fra tannlegen og ikke kommer inn, men du kan også være den som har fått løsninger som er til stor glede i hverdagen og gjør livet både sikrere og enklere.

Gadgets

Tester kategorien Gadgets Originally posted 2020-03-02 17:13:09. morten@vonhafenbradl.com Skrevet 3 bøker om motorsykkel turisme i Norge – totalt 90.000 km på norske