Teaser

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

«SmartHus.blog» eller «SmartHusBloggen i dagligtale» er i støpeskjeen!

Og hva så? – tenker du kanskje…

«SmartHus.blog» har tatt seg som mål å bli kanalen for «hvermannsen» når det gjelder å få på plass smarte hus på enkel og grei måte – og ikke minst med gode veiledninger og beskrivelser.

I dag er det mange som skriver om SmartHus, men du må nærmest være tekniker eller IT-ekspert for å forstå hva som blir skrevet, hvordan det gjøres og hvordan det henger sammen. 

Her tenker vi å gjøre en forskjell.

Dette er huset vårt som skal gå fra å bare være et godt hus å bo i
til å bli et godt og smart hus å bo i

Videre har vi valgt å begrense de produktene vi beskriver og anbefaler, til et fåtall – dette også i motsetning til det som skrives i dag. Det finnes tusenvis av produkter innenfor kategorien SmartHus på markedet og vi vil gjøre valget litt enklere for deg.  Dette gjør vi selvsagt også fordi vi verken har kapasitet til å arbeide med alle variantene, eller ønsker det. Vi har gjort noen valg av leverandør og infrastruktur etter nøye vurdering og det kommer til å gjenspeiles i produktene.

Videre, håper vi at vi får landet en avtale med noen av landets større forhandlere av artikler til SmartHus for å sikre våre lesere god service, god rådgivning og ikke minst også en rabattkode til bruk ved kjøp.  Vi krysser fingrene.

Vi kommer også til å utstyre vårt nye smarte hjem med sikkerhetsløsninger

Videre, har vi som mål å være tilstede på ulike digitale plattformer – faktisk de som er mest benyttet idag og har derfor valgt oss ut
– Blogg, via en nettleser, tablet, mobil
– Nyhetsbrev, via e-mails og eller nedlastbare pdf-filer
– Facebook, via den platformen du normalt benytter
– Instagram, via den platformen du normalt benytter
– Youtube, via den platformen du normalt benytter

Til sist, kommer vi også til å invitere gjesteskribenter. Et viktig krav vil imidlertid være at de forholder seg til de krav og intensjoner vi har med denne bloggen – blant annet en SmartHusBlog for «hvermannsen».

Dersom du allerede nå synes at dette var interessant – «dette vil jeg høre mer om», så trykker du bare på «Jeg vil følge utviklingen!», så vil du bli holdt oppdatert sammen med de første :

Jeg vil følge utviklingen!

Ser frem til å høre fra deg.

More to explorer

Nyheter fra Apple HomeKit 09-2020

Vi nærmer oss lansering av en ny versjon fra Apple – alltid preget av spenning, også for oss som er interessert i HomeKit.

Hvorfor SmartHus i det hele tatt?

Skulle du noen gang ønsket at du kunne låst opp hoveddøra for elektrikeren, naboen eller andre du stoler på mens du selv er på hytta eller på besøk hos barn eller barnebarn?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bloggen SmartHus.blog kommer snart!

Bloggen SmartHus - hvor vi skal skrive om Smarthus for alle oss som ikke er tekno-freaks eller programmerere, er under arbeid og vil etter planen bli lansert en gang i 3. kvartal 2021 med nyheter flere ganger i måneden og butikk med gode avtaler om kjøp av komponenter. Registrer deg med navn og adressen nedenfor så er du alltid sikker på at "vi passer på deg" slik at du holdes oppdatert.
Holler Box