Smarthus.blog – bloggen for alle som ønsker seg et smart hus uten å være tekniker

Første gang jeg for alvor begynte å se på det som i dag kalles «Smart Hus» var for ca 10 år siden.  Den gang viste det seg at dette var et arbeid for spesielt interesserte – og ikke minst, de som ikke hadde noe annet å gjøre på fritiden.  Det var ekstremt teknisk og man måtte ha både programmerings- og teknisk bakgrunn for å komme noen vei.

Dette var ikke noe for «oss vanlige mennesker» (selv om jeg har kunnskap i programmering) – det ville kort og godt ta alt for mye tid til at det var verd det.  Hele konseptet ble lagt på hylla, men jeg bestemte meg for å følge med i utviklingen – jeg var overbevist om at det på et eller annet tidspunkt i relativt nær fremtid ville være tilstrekkelig modent til at «alle oss andre» kunne ha glede av det.

Jeg innså at tiden var kommet for ca 2 år siden!

Det var bare å sette i gang med å lese meg opp, kjøpe meg inn noen forskjellige produkter og teste ut om det var «så lett» som de skrev det var.

Det var det selvsagt ikke!

Det var vesentlig mer komplisert enn hva reklamen hadde sagt – heller ikke det noen overraskelse.

Så, her er vi med Smarthus.blog som sikrer at vi alle kan få vårt eget smarte hus.

Heng med !

Butikk

SmartHus – For vanlige mennesker uten teknisk kompetanse

Mange blogger har også en Butikk inkludert.  En butikk der man kan få kjøpt produkter som er omtalt eller slekter til det omtalte – og til en akseptabelt god pris. 

Det har vi også, men vi har valgt å legge produktene i en av våre ordinære nettbutikker.  Dette gjør vi både fordi det blir billigere for oss og fordi vi da kan tilby produktene direkte til deg til en enda bedre pris.

Produktene vi tilbyr her i bloggen finner du nå også i nettbutikken VarehusetNorge som eies og drives av oss. I tillegg vil du finne mange, mange flere produkter relatert til SmartHus – og ca 2.000 andre produkter til deg, dine, hjemmet og interessene deres.  Velkommen skal dere være.

Og hvis du klikker denne linken SmartHus-produkter, så kommer du direkte til de produktene som tidligere lå her på denne bloggen.

Og, sist men ikke minst:
Hvis du benytter kupongkoden “smarthusblog10” så får du ytterligere 10% rabatt på de allerede billige prisene innenfor produktkategorien “SmartHus” ut 2021.

Bloggen SmartHus.blog kommer snart!

Bloggen SmartHus - hvor vi skal skrive om Smarthus for alle oss som ikke er tekno-freaks eller programmerere, er under arbeid og vil etter planen bli lansert en gang i 3. kvartal 2021 med nyheter flere ganger i måneden og butikk med gode avtaler om kjøp av komponenter. Registrer deg med navn og adressen nedenfor så er du alltid sikker på at "vi passer på deg" slik at du holdes oppdatert.
Holler Box