Nyheter fra Apple HomeKit 09-2020

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

HomeKit-økosystemet kan virke skremmende og forvirrende hvis du ikke er kjent med smarte hjemmeprodukter, deres funksjonalitet og fordelene, men å komme i gang er faktisk enkelt og greit. Å lære seg det grunnleggende om HomeKit etter oppsett krever litt innsats, men det er ikke en vanskelig prosess, og å ha sammenkoblet elektronikk som kan samhandle med hverandre og bli automatisert, kan spare tid og virkelig effektivisere livet ditt.

Det er også nye HomeKit-funksjoner som angivelig er i arbeid og som er planlagt å komme i den nye versjonen i høst (sannsynligvis oktober).

Blant annet muligheten til å automatisere fargetemperaturendringer for lys hele dagen. I tillegg ryktes det at iOS 14 legger til forbedrede tilgjengelighetsfunksjoner for brukere med hørselstap. Ikke så viktig for mange av oss (heldigvis), men utrolig viktig for de det gjelder.

I tillegg er det bebudet et antall nye produkter som blir HomeKit kompatible. Veldig viktig, men «vi drukner» også snart i produkter som er kompatible på en eller annen måte.

Kommer det flere rykter så hører jeg fra meg og uansett så kommer det et nyhetsbrev i forbindelse med lanseringen av den nye versjonen.

More to explorer

Hvorfor SmartHus i det hele tatt?

Skulle du noen gang ønsket at du kunne låst opp hoveddøra for elektrikeren, naboen eller andre du stoler på mens du selv er på hytta eller på besøk hos barn eller barnebarn?

Introduksjon

Med SmartHus kan du oppnå å være han eller henne som kommer fra tannlegen og ikke kommer inn, men du kan også være den som har fått løsninger som er til stor glede i hverdagen og gjør livet både sikrere og enklere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bloggen SmartHus.blog kommer snart!

Bloggen SmartHus - hvor vi skal skrive om Smarthus for alle oss som ikke er tekno-freaks eller programmerere, er under arbeid og vil etter planen bli lansert en gang i 3. kvartal 2021 med nyheter flere ganger i måneden og butikk med gode avtaler om kjøp av komponenter. Registrer deg med navn og adressen nedenfor så er du alltid sikker på at "vi passer på deg" slik at du holdes oppdatert.
Holler Box