Butikk

SmartHus – For vanlige mennesker uten teknisk kompetanse

Mange blogger har også en Butikk inkludert.  En butikk der man kan få kjøpt produkter som er omtalt eller slekter til det omtalte – og til en akseptabelt god pris. 

Det har vi også, men vi har valgt å legge produktene i en av våre ordinære nettbutikker.  Dette gjør vi både fordi det blir billigere for oss og fordi vi da kan tilby produktene direkte til deg til en enda bedre pris.

Produktene vi tilbyr her i bloggen finner du nå også i nettbutikken VarehusetNorge som eies og drives av oss. I tillegg vil du finne mange, mange flere produkter relatert til SmartHus – og ca 2.000 andre produkter til deg, dine, hjemmet og interessene deres.  Velkommen skal dere være.

Og hvis du klikker denne linken SmartHus-produkter, så kommer du direkte til de produktene som tidligere lå her på denne bloggen.

Og, sist men ikke minst:
Hvis du tegner deg som abonnent av våre Smartbrev her i bloggen (kr 5,00 pr mnd, så mottar du sammen med hvert nytt innlegg en egen rabattkupong i samme butikk og som gir alt fra 10% på noen produkter til 60% på alle produkter.  Så, bruker du rabattkupongen 1 gang i året så er sjansen stor for at du da allerede har betalt hele abonnementskostnaden.

Vil du annonsere hos oss?

Du har nå sett bloggen Reiseliv.blog som opprinnelig henvendte seg til det «voksne» publikum, men siden oppstart har vi fått lesere – i alle aldersgrupper.  Det å reise er en universell interesse, uavhengig av alder.

Vi har normalt ikke en redaksjonell omtale av hoteller, restauranter og ting-og-gjøre, men henviser i slike sammenhenger til Tripadvisor. 

Derimot så har vi et antall annonsemuligheter – både på selve bloggen og for hvert enkelt reisebrev.

Annonsering på selve sidene

Hovedannonsene ligger i hhv Headeren, Footeren og i Sidebar til høyre/venstre. Header-annonsen og Footer-annonsen følger alltid med på alle sider, mens Sidebar-annonsen kun finnes på Forsiden og de sider som ikke er Reisebrev. Dette er annonser vi ønsker å forbeholde en eller flere sentrale aktører som vi kan ha et partnerskap med over en periode.

Samme aktør kan kjøpe det antall annonseplasseringer som passer best.

I perioder ønsker vi også å benytte dette området til annonsering for egne nettsider – både blog og nettbutikk. Uansett vil områdene alltid ha en annonse.

Header og Footer annonse

Sidebar-annonse

Annonsering i selve Reisebrevene

Hvert reisebrev inneholder alltid Header og Footer annonsene som er omtalt ovenfor.

Videre har vi lagt inn en annonse helt i starten av Reisebrevet – etter Hovedbilde for Reisebrevet og mellom Hovedoverskrift og selve teksten.

I tillegg vil det alltid finnes 1 Google-annonse omtrent midt i teksten. Denne annonsen vil alltid ha en relevans til innholdet.

Redaksjonelt

Det følger alltid med link til den web-adressen dere selv ønsker.  Annonsen i jpg-/png-/webp-format og i størrelsen som angitt nedenfor. Annonsen sender dere til oss sammen med linken til hvert bilde.

Header-, Sidebar- og Footer annonsen abonneres det på og følger bloggen uavhengig av Reisebrevene.

Reisebrev-annonsen følger det aktuelle reisebrevet, men blir liggende der «til evig tid» dersom man ikke spesifikt ber om at det slettes av spesielle grunner.

Alle Reisebrev publiseres automatisk på Facebook og Instagram samt til den E-mail liste som er tegnet.

Det kan også – på spesielle vilkår – legges inn andre annonser i Reisebrevene, men ikke på en slik måte at det får en negativ påvirkning på selve reisebrevet.

Reiseliv.blog forbeholder seg alle redaksjonelle rettigheter til både og si «JA» og «NEI» til de enkelte annonse-ønsker.

Priser

Alle priser nedenfor er oppgitt eksklusive mva og faktureres med 14 dagers betalingsfrist umiddelbart etter at annonsen er publisert.

Hoved annonse:
Plassering helt øverst på nettstedet og vil ligge på samme sted uansett side.  Annonsen er linkbar.
Format: jpg/png eller webp
Dimensjon: 728×90
Pris: 5.000 pr mnd

Footer annonse:
Plassering helt nederst på siden – like over footer på nettstedet og vil ligge på samme sted uansett side.  Annonsen er linkbar.
Format: jpg/png eller webp
Dimensjon: 728×90
Pris: 4.000 pr mnd

Sidebar annonse:
Plassering nederst i sidebar på hhv venstre eller høyre side og er sideavhengig.  Annonsen er linkbar.
Format: jpg/png eller webp
Dimensjon: 350×250
Pris: 3.000 pr mnd

Reisebrev annonse:
Plassering etter Hovedbilde og mellom Hovedoverskrift og selve teksten. Annonsen er linkbar.
Format: jpg/png eller webp
Dimensjon: 728×270
Pris: 5.000 pr annonse/reisebrev

Kunde/Annonsør er ansvarlig for å levere annonser i riktig format og dimensjon til avtalt tid og på avtalt destinasjon på Dropbox eller OneDrive.

 

Avslutningsvis;
Dersom Kunde/Annonsør ønsker hjelp med design, format eller annet har vi egen grafisk designer som kan gjøre det.
Pris: 500 pr påbegynte halvtime

Kontakt oss om annonsering

Dersom dette er interessant for dere så ikke nøl med å kontakte oss på ved å fylle ut formularet nedenfor.