Du har nå sett bloggen Reiseliv.blog som først og fremst henvender seg til det voksne publikum, men siden oppstart har vi fått lesere i alle aldersgrupper.  Det å reise er en universell interesse.

Vi har normalt ikke en redaksjonell omtale av hoteller, restauranter og ting-og-gjøre, men henviser i slike sammenhenger til Tripadvisor. 

Derimot så har vi et antall annonsemuligheter – både på selve bloggen og for hvert enkelt reisebrev.

Annonsering på selve Bloggen

Hoved-annonsen ligger i Headeren og følger alltid med på alle sider. Dette er en annonse vi ønsker å forbeholde en sentral aktør som vi kan ha et partnerskap med over en periode.
Denne annonsen (samme størrelse som hovedannonsen) ligger i over
Footeren på hovedsiden
Denne annonsen – ligger i Footer og følger alltid med på alle sider.

Annonsering i selve innlegget

Hvert reisebrev har plass til 4 mindre annonser som ligger i et galleri på 2×2 og som kommer med i reisebrevet.  Her gjelder først til mølla-prinsippet.

De 4 annonsene ligger på høyre side kommer til sist i reisebrevet og med link til den web-adressen dere selv ønsker.  Annonsen i jpg-/png-format og i størrelsen 125*125 pixler. Annonsen sender dere til oss sammen med linken til hvert bilde.

Annonsen følger så reisebrevet fra publisering og til vi eventuelt arkiverer brevet, så det blir en slags ”evighets-annonsering”.  Alle reisebrev vil foruten publikasjon på bloggen også automatisk publiseres på Facebook, Instagram, Twitter og Nyhetsbrev inne i selve reisebrevet.  Alle steder som eget innlegg på egen side. Det vil fremgå av teksten at det er betalt annonseplass.

Pris for annonsen er kun satt for å dekke våre kostnader, som for tiden er kr. 1.000 + mva.
Dessuten kan man velge at annonsen forblir liggende også i arkivet for kr. 200 + mva pr år, første gang fakturert den 5. Januar, året etter at annonsen stod i reisebrevet og for minimum 3 år. Deretter 1 år ad gangen.

Dersom dette er interessant for dere så ikke nøl med å kontakte oss på mail med adressen reiseliv@reiseliv.blog og bruk ordet Annonse et eller annet sted i emnefeltet så vi får håndtert den riktig og ikke minst registrert at den er kommet inn.

Butikk

SmartHus – For vanlige mennesker uten teknisk kompetanse

Mange blogger har også en Butikk inkludert.  En butikk der man kan få kjøpt produkter som er omtalt eller slekter til det omtalte – og til en akseptabelt god pris. 

Det har vi også, men vi har valgt å legge produktene i en av våre ordinære nettbutikker.  Dette gjør vi både fordi det blir billigere for oss og fordi vi da kan tilby produktene direkte til deg til en enda bedre pris.

Produktene vi tilbyr her i bloggen finner du nå også i nettbutikken VarehusetNorge som eies og drives av oss. I tillegg vil du finne mange, mange flere produkter relatert til SmartHus – og ca 2.000 andre produkter til deg, dine, hjemmet og interessene deres.  Velkommen skal dere være.

Og hvis du klikker denne linken SmartHus-produkter, så kommer du direkte til de produktene som tidligere lå her på denne bloggen.

Og, sist men ikke minst:
Hvis du benytter kupongkoden “smarthusblog10” så får du ytterligere 10% rabatt på de allerede billige prisene innenfor produktkategorien “SmartHus” ut 2021.

Bloggen SmartHus.blog kommer snart!

Bloggen SmartHus - hvor vi skal skrive om Smarthus for alle oss som ikke er tekno-freaks eller programmerere, er under arbeid og vil etter planen bli lansert en gang i 3. kvartal 2021 med nyheter flere ganger i måneden og butikk med gode avtaler om kjøp av komponenter. Registrer deg med navn og adressen nedenfor så er du alltid sikker på at "vi passer på deg" slik at du holdes oppdatert.
Holler Box